Chevrolet Corvette Z06 rõõmustab uut V8
Chevrolet Corvette Z06 otsustas ostjaid rõõmustada uue, veelgi võimsama mootoriga. Auto laetav versioon tarnitakse kahes versioonis - rodster ja targa. Samal ajal on mõlemal autol kere aerodünaamika paranenud, neil on spoilerid ja süsinikkiust tiib, mis
Rootsi on avanud liikvel olles laadimise raja
Rootsi on keskkonnaprojektides teistest ees. Volvo, mis toodab aktiivselt elektrisõidukeid, sisepõlemismootorite kasutamist keelavad valitsuse määrused ja arvukad ökoprojektide uuendusliku arendamisega tegelevad idufirmad – see on kaasaegne Rootsi.
Proovisõit Chevrolet Trailblazer
Chevrolet Trailblazer on Ameerika autotööstuse uus vaimusünnitus, mis püüab oma disaini ja tehniliste andmetega ostjatele muljet avaldada. Mis on aga selle crossoveri särava naha taga peidus? Arutame selle koos sellel väikesel proovisõidul.
Subaru Forester muutus pärast uuendust ilusamaks
Subaru Foresteri krossover on oma viimases uuenduses olnud suurepärane. Jaapani linnamaastur pole asjata üks margi lipulaevu, sest mudelil on kena välimus ja väga hea mugavuste nimekiri. Järgmisena räägime teile, millised Subaru Foresteri aspektid on

Klassikalisest Ford F-100-st on saanud elektriauto

21.10.22, EE / Autouudised
0 17 087
Uus Ford F-100 on samanimelise klassikalise mudeli kaasaegne uusversioon. Auto läks masstootmisse 1978. aastal ja nüüd, palju aastaid hiljem, tundub selle disain sama stiilne ja atraktiivne kui tol ajal. Eriti kui arvestada retroautode lokkavat moodi, mis on haaranud palju minevikuklassika tundjaid.
Ford F-100 kaasaegne versioon on varustatud üsna võimsa ühe elektrimootoriga, mis asub auto esiteljel. Asünkroonne pikapimootor arendab 258 hj. ja 430 njuutonmeetrit pöördemomenti. Samas piisab sisseehitatud akust raskele autole WLTP tsükli 380 kilomeetriks.

Välimus, nagu iga restomodi puhul olema peab, jäi oluliste muudatusteta. See kordab täielikult sama Ford F-100 välisilmet 1978. aastal. Kuid salongis on mõned kaasaegsed elemendid, mis on aga harmooniliselt ühendatud klassikaliste liitmike ja analoogse armatuurlauaga.
Saate rääkida selle mudeli kõigist omadustest pikka aega, kuid see ilmub vaid sada eksemplari. Samal ajal on klassikalise Ford F-100 elektrilise veojõu maksumus umbes 150 tuhat dollarit, mis pole taskukohane igale minevikuautode asjatundjale.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Комментарии (0)
Добавить комментарий